Safates + del passeig

dimecres, 28 de maig del 2008

Bloc de Foie Gras d'Oca, crema de trufa, pinyons torrats i cansalada fregida by


Recepte de Mey Hofmann restauradora amb una estrella Michelin, del molt bon restaurant barceloní Hofmann

Preparació
Barregeu la nata amb el suc de la trufa, la trufa picada, sal i pebre, i bateu-ho fins que s’espesseeixi.Fregiu la cansalada a foc moderat, fins que us quedi cruixent i daurada.PresentacióCol•loqueu el foie gras sobre la cansalada freda, amb la nata al damunt, i empolseu-ho amb els pinyons torrats procurant que us quedi en forma de “montadito”.

Ingredients (per 4 persones)

160 g de Bloc de Foie gras d'Oca
50 g de cansalada en 4 làmines de 2 mm de gruix
10 g de pinyons torrats
Crema de Trufa80 g de nata20 ml de suc de trufa
8 g de trufa picada
sal i pebre
Relacionat: