Recepte de Mey Hofmann restauradora amb una estrella Michelin, del molt bon restaurant barceloní Hofmann
Preparació
Barregeu la nata amb el suc de la trufa, la trufa picada, sal i pebre, i bateu-ho fins que s’espesseeixi.Fregiu la cansalada a foc moderat, fins que us quedi cruixent i daurada.PresentacióCol•loqueu el foie gras sobre la cansalada freda, amb la nata al damunt, i empolseu-ho amb els pinyons torrats procurant que us quedi en forma de “montadito”.
Ingredients (per 4 persones)
160 g de Bloc de Foie gras d'Oca
50 g de cansalada en 4 làmines de 2 mm de gruix
10 g de pinyons torrats
Crema de Trufa80 g de nata20 ml de suc de trufa
8 g de trufa picada
sal i pebre
Gràcis a: http://www.imperia.es
Relacionat:
Daus de foiegrass trufat d'oca sobre crema sua de patata by Víctor SÁnchez
Sandvitx d'Entier de Foie Gras d'Ànec
Daus de foie d'oca
Broixets de foie i salmò
Aperitiu de foie
Tapa de foie amb oporto
Escalopes de foie i poma
Sandvitx d'Entier de Foie Gras d'Ànec
Daus de foie d'oca
Broixets de foie i salmò
Aperitiu de foie
Tapa de foie amb oporto
Escalopes de foie i poma
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada