Recepta elavorada per en Julio Reoyo, cuiner amb una nestrella michelin.
Preparació:
Simplement, en una copa de cocktail disposem, en un terç de la mateixa, melmelada de taronja.A continuació, afegim una cullereta de moka de pasta d’oliva negre, per després cobrir amb la brandada de bacallà, un altre terç de la copa.Per acabar, col.locar una petita quantitat de daus de Micuit de Foie gras d’Ànec, d’aproximadament 1 cm. , decorats amb cibolet molt picat i un polsim de sal maldon.
Ingredients (6 persones)
240 g de Micuit de Foie gras d’Ànec
200 g de brandada de bacallà
100 g de melmelada de taronja amarga
25 g d’olivada negre
cibolet i sal maldon
Simplement, en una copa de cocktail disposem, en un terç de la mateixa, melmelada de taronja.A continuació, afegim una cullereta de moka de pasta d’oliva negre, per després cobrir amb la brandada de bacallà, un altre terç de la copa.Per acabar, col.locar una petita quantitat de daus de Micuit de Foie gras d’Ànec, d’aproximadament 1 cm. , decorats amb cibolet molt picat i un polsim de sal maldon.
Ingredients (6 persones)
240 g de Micuit de Foie gras d’Ànec
200 g de brandada de bacallà
100 g de melmelada de taronja amarga
25 g d’olivada negre
cibolet i sal maldon
+ info: http://www.imperia.es
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada