Safates + del passeig

divendres, 8 de febrer del 2008

Arròs caldós amb llamàntol de Just Married

Encara que oficialment no ha sortit en algunes botigues ja podem trobar el nou producte d’en Carles Camós, del productes Just Married. L’arròs caldós amb llamàntol. De moment ho ha fet com a sèrie limita esta inclòs en la nova gama alta de productes, com el risotto amb múrgules.
Just Married és una empresa que va entrar amb força fa dos anys tot just a l’alimentaria passada. És un producte que neix per causa que les filles d’en Carles Camós nou casades, Just Married, no sabien cuinar i els hi preparava unes conserves per que ho poguessin preparà a casa. D’aquí neix l’idea de Just Married.
Segons en diu en Carles Camós la fabricació d’aquests productes és totalment artesanal fet encara amb cassoles i fogons. I no porten cap tipus de conservants. El seu risotto, arròs negre, arròs a la banda o la fideuada són productes que no només han tingut una gran acceptació sinó s’estan convertint en productes de culte.
La nova línea de productes busca acontentar aquest fidels seguidor donant-li de moment una sèrie limitada d productes, un excel·lent arròs amb llamàntol, on hi mig llamàntol de veritat, i un nou risotto que en lloc de ceps aquest cop porta múrgoles.
La manera de cuinar-lo segueix la manera de sempre. Buidar les llaunes en cassola, aquest cop venen dues llaunes una amb el brou i l’altre amb el brou i el llamàntol. Fer bullir i un cop bulli afegir l’arròs i continuar amb el foc molt suau esperar 16 minuts i deixar-ho reposar un parell de minuts. I a menjar!!!!

Maridatge: Personalment va bé amb vins blanc amb una mica de criança, també va molt bé amb els albarinhos una mica cremós i si són d’anys anteriors molt millor. Nosaltres l’hem acompanyat amb un finca Arantei 2004, un blanc molt cremós que el treuen al mercat desprès de tenir-lo quasi tres anys en botella.

La ració són per 3/4 persones.
Preu: 44,50€

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Sólo quería añadir unas líneas para felicitar al Sr. Camós por este nuevo arroz tan exquisito, que tuve la suerte de poder probar la semana pasada, después de mucho insistir en una tienda especializada de Bilbao... como sus hijas, estoy recién casada y aunque "lo bueno" me gusta, cocinar bien no tanto...Hace dos años conocí estos arroces en Gerona, dónde he pasado muchos veranos, y desde que los probé, nunca falta una lata Just Married en mi despensa... ¡¡ me ha sacado de mil apuros!! y bueno... ni qué decir lo bien que quedé con el nuevo arroz de bogavante (El jefe de mi marido venía a cenar a casa...). ¡Felicidades y mi más sincero agradecimiento por sus innovadoras y sorprendentes recetas!

Lubulo ha dit...

Si esta tan acertado como el arroz a banda que he probado en dos ocasiones, el exito esta asegurado.
Luis Bueno

+ del passeig Delicadeses ha dit...

Pues si Luis, ya puedes contar que sigue su línea, es espetacular

Susana ha dit...

A mi encantan el arroz negro y el arroz a banda, el próximo será el arroz con bogavante. Yo los pido por internet en www.mundivinus.com por si alguien no sabe donde conseguirlos.