
Nosaltres en aquesta ocasió l’hem volgut maquillar una miqueta amb tòfona però això us ho deixem al vostre gust.
Plat per 2 persones
Ingredients:
1 paquet de pasta alla romana PEZZOLATO (2,95€)
3 cullerades de d’oli d’oliva verge
1 culleradeta de cafè de sal fina
500ml d’aigua
tòfona negra extra carné opcional (10€)
formatge parmesà
Preparació:
Ficar a bullir l’aigua, quan comenci a bullir afegir l’oli d’oliva, la sal i el paquet de Pasta alla romana. Deixar bullir durant 12 minuts i remenar-lo de tan en tan. Si la pasta és seques massa afegir més aigua bullin.
Emplatar i afegir formatge parmesà rallat i tòfona negre rallada.
Maridatge:
La pasta va molt bé amb el vins rosats, caves rosat o vins negres joves o semi criança que no siguin massa estridents. A nosaltres ens agrada molt la combinació amb Las pizarras del Jalón, es una garnatxa de vinyes velles en semi criança, un vi amb un delicat aroma afruitat
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada