Safates + del passeig

diumenge, 3 de febrer del 2008

Pasta alla Romana amb ceps i tòfona

Hem incorporat un producte nou que imagino que us agradarà molt. Són un paquets de macarrons que ja venen condimentats, tot inclòs en el mateix paquet. Només tenim que seguir les instruccions i us quedarà molt bé. És molt fàcil de fer i no us porta gens de feina.
Nosaltres en aquesta ocasió l’hem volgut maquillar una miqueta amb tòfona però això us ho deixem al vostre gust.

Plat per 2 persones

Ingredients:

1 paquet de pasta alla romana PEZZOLATO (2,95€)
3 cullerades de d’oli d’oliva verge
1 culleradeta de cafè de sal fina
500ml d’aigua
tòfona negra extra carné opcional (10€)
formatge parmesà

Preparació:

Ficar a bullir l’aigua, quan comenci a bullir afegir l’oli d’oliva, la sal i el paquet de Pasta alla romana. Deixar bullir durant 12 minuts i remenar-lo de tan en tan. Si la pasta és seques massa afegir més aigua bullin.
Emplatar i afegir formatge parmesà rallat i tòfona negre rallada.

Maridatge:

La pasta va molt bé amb el vins rosats, caves rosat o vins negres joves o semi criança que no siguin massa estridents. A nosaltres ens agrada molt la combinació amb Las pizarras del Jalón, es una garnatxa de vinyes velles en semi criança, un vi amb un delicat aroma afruitat