Safates + del passeig

dijous, 14 de febrer del 2008

Magret d'anec amb tòfona

Una carn que en agrada menjar molt és el magret d’ànec. És una carn amb la que es poden fer moltes receptes.

Recepta per 4 persones,
Ingredients:

2 magrets d’ànec
1 Found du Canard More than Gourmet
1 cullerada gran de mantega
1 tòfona carné
15g de shitake deshidratat
sal fina
sal halên mon
Pebre negre

Instruccions
Ficar a hidratar els shitakes amb una mica d’aigua. Un cop hidratat els escorrem i els reservem.
Salpebrar els magrets i fiquem en una paella tota la peça sense tallar-la, amb foc fort per canto del greix i al cap d’una mica l’afluixem a foc mig-alt, ens interessa que el costat del greix quedi torradet, però que quedi cuit al mig sense que l’exterior es cremi. Quan girem el magret afegim els shitake que es coguin amb el greix del magret.
En una cassola fiquem 300ml d’aigua i l’escalfem. Un cop calent afegim una terrina de Foundu du Canard More than Gourmet, a foc lent ho anem remenant fins quedi tot ven mesclat, hi afegim una cullerada de mantega, unes
virutes tòfona i una mica de fino de Xerez. Anar remenant la salsa i que vogeixi uns segons. Desprès de bullir retirar del foc i reservar. Per emplatar, cada ració és de mig magret, el tallem rodanxes una mica fines hi afegim la salsa i els shitakes. Finalment a sobre hi fiquem una mica de sal Halen Môn.