Safates + del passeig

dissabte, 9 de febrer del 2008

Soja saltejada amb salsa d'ostres

Un manera molt bona de menjar la soja és saltejada, es poden fer diferents tipus de plats amb ella, molt utilitzada tan en la cuina japonesa com amb la xinesa. Pot anar bé per acompanyar acompanyar plats o com d’ingredient principal del plat.

Soja saltejada amb salsa d’ostres


Per una o dues persones
ingredients:

Paquet de 250g de soja (ho podeu trobar a les fruiteries)
Salsa d'ostres lee kum kee (3,60€)
100g Cansalada, bacon o panceta
Sal
Pebre a troços
Oli de gira-sol

Preparació

Netegem la soja i la escorrim. Desprès la saltegem amb oli de gira-sol, durant uns 10 minut en un foc mig-alt, desprès afegir la cansalada i ho salpebrem una mica, no ficar massa sal. I quan la cansalada estigui quasi cuita afegim 3 cullerades de postres Salsa d'ostres lee kum kee.
Servir calent.