Isigny Sainte Mère és una cooperativa francesa situada a la Normandia fundada a l’any 1932. estan especialitzats en la producció de productes làctics principalment formatges, i són especialistes en els Camembert i Pont L’evêque, formatges típic de la Normandia. Isigny Sainte Mère dedica el 60% de la seva producció a l’exportació. El Pont L’evêque deu al seu nom a la ciutat de Pont L'evêque (Calvados).És un formatge de pasta tova i crosta rentada. S’elabora en aquest cas amb llet pasteuritzada de vaca i te un gust bastant fort. La maduració d’aquest formatge és d’antre 2 i 8 setmanes, en aquest cas 7. a la tercera setmana el formatge és salat i es guarda a cava on cada dia manualment se li renta la pell, el resultat és un formatge grogós amb la pell taronja. La pasta del formatge finalment queda molt cremosa i grogosa. Tots aquest procediment li donen un boquet i un gust peculiar.
Pes 220g
Mg: 45%
Preu: 5,20€
Mg: 45%
Preu: 5,20€
Informació gràcies:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada