Safates + del passeig

divendres, 1 de febrer del 2008

Recepte de curry amb Fresh curry



Un del plats que més ens apassiona es el curry, és un plat molt complert i molt gustós, el podríem definir com a festa de sabors. És un recepta molt senzilla i amb la que podeu sorprendre a més d’un. El curry que anem a presentar és un curry amb carn al estil Tikka Masala , que és un curry am bastant salsa de tomàquet. Aquesta salsa pica una mica, en cas de que no us agradi menjar picant podríem fer-la amb salsa Fresh curry Rogan Josh .

Ingredients:
  • 1 salsa Fresh curry Tikka Masala 475g (preu 6,60€)
  • 500g de carn picada
  • 4 copes d’arròs tailandès amb perfumat a jasmin (1kg preu 3,20€)
  • 1 carbassó Oli d'oliva

Recepta per 4 persones

Preparació:
  1. Primer de tot coeu l’arròs.

  2. Durant l’arròs es cou, tallem el carbassó en tall fins i despres en una paella els coeu amb oli d’oliva.

  3. Un cop cuit el reserveu, i en la mateixa paella coeu la carn picada amb una mica d’oli. Un cop cuit afegir la salsa Fresh curry.

  4. Quan la salsa estigui calenta el plat ja estarà llest.

  5. Emplatar en plat fondo fican a sota l’arròs, desprès el curry amb la carn i a sobre el carbassó.

Maridatge: Un bon maridatge amb aquest plat és el vi negre, vins negre amb cos i potents en boca. Vins de Toro, Jumilla, Ribera del Duero, Priorat... Personalment ens agrada la combinació amb el Pago de Capellanes crinça al ser un vi que pot aguanta el fort sabor del curry.

Si us agrada molt el gust de la salsa es pot fer amb la meitat d'ingredients però amb un sol pot de salsa i quedaràs bastant més fort.