Safates + del passeig

dissabte, 2 de febrer del 2008

Formatge pomodor d'en Jacquy Cange

Le Mot de l'Affineur :Ce délice nous donne à la fois la douceur et la fraîcheur d’un matin de vacances …
Segons l'afinador: Aquesta delícia en dona el dolçor i frescor d’un matí de vacances.

En el post anterior us parlàvem d'en Jacquy Cange. Dons també us parlaré d’un del seus formatges, un formatge belga del citat afinador.
Formatge de llet de vaca pasteuritzada amb un 72%M.G. Farcit amb dues capes un de pasta de tomàquet i de albaca.
És un formatge interessant cremós, molt gustós i amb un farcit que li dona un frescor sorprenent.
Maridatges:

Si voleu ho podeu acompanyar amb unes gotes de colis tomàquet o sinó una confitura de tomàquet i une fulles d'albaca.
Un craquer que va molt bé amb aquest formatge és el craquer integral.
Vi: Marida bé amb vins negres suaus, negres joves, riojas clàssics criança, o vins de la varietat merlot, pinot noir...
Un vi que marida bé és el Sang de Drac de Suriol és un merlot semi criança

+ informació: