El tofu és un aliment provinent del quall que precipita al tallar la llet de soia, un procediment equiparable a l'obtenció del formatge. És el subproducte de la soia més ric en proteïnes i més fàcil de digerir. És molt emprat en la cuina de l'Àsia oriental, i també per molts vegetarians pel seu important aport proteic i de tots els aminoàcids essencials.
És de fàcil digestió i conté un alt percentatge de calci i proteïnes. El seu gust i textura és molt suau, es pot emprar tant per plats salats com dolços. També es fa servir per fer salses, tot substituint el iogurt, patés i maioneses, tot substituint l'ou.
És de fàcil digestió i conté un alt percentatge de calci i proteïnes. El seu gust i textura és molt suau, es pot emprar tant per plats salats com dolços. També es fa servir per fer salses, tot substituint el iogurt, patés i maioneses, tot substituint l'ou.
És com per exemple al un lineal d’un supermercat al Japó, podem trobar una varietat infinita de toufus, com seria en japonès, com en el nostre pais amb el formatges.
El tofu és producte bastant insuls una manera molt simple de poder-lo menjar és amb salsa de soja amb una mica de ceba crua.
Preu del tofu: 2.99€
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada