Safates + del passeig

dissabte, 31 de maig del 2008

COSTILLAS DE CERDO IBERICO by Nova Gamma

Nova Gamma és una empresa que el primer dia que els varem conèixer vaig veure que hi havia un paral·lelisme amb nosaltres. Una empresa nova, portada per gent jove, amb moltes ganes de treballar. Han buscat fer un producte diferent dintre del saturadíssim mercat de productes alimentaris. Preparant plats de 5ena gamma, plats precuinats, però amb productes de primera qualitat. Productes com el porc ibèric, el "cochinillo de burgos, la vedella o foie grass...

Aquest plats són cuinats amb el sistema de cuina al vuit, que és una tècnica on els aliments són envasats al vuit prèviament abans de ser cuits. Normalment són cuits al vapor tan en forns com amb olles. Actualment aquesta tècnica és molt utilitzada en restaurants dons permet tenir plats molts elaborats en un estat molt bo i els que només els hi falta una lleuger toc de calor, que acostuma ser al bany maria.
Les avantatges d’aquest sistema són:


  • Reducció de minvaments, tot el producte es queda dintre de la bossa.
  • Molt bona conservació, aquest productes poden tenir caducitats de 6 mesos, i a més si la conservació a estat òptima milloren amb el temps com pot passa amb la majoria de les conserves.
  • Ràpid a utilitzar, ficar la bossa al bany maria 5 minuts i llest a menjar, o obrir la bossa i ficar-ho al microones 2 minuts.

Ara us presentarem un del seus productes i a veure s us animeu a tastar-ho!!!!

COSTILLAS DE CERDO IBERICO, CON MIEL, MOSTAZA Y CERVEZA

INGREDIENTES

Costilla de cerdo ibérico, sal, pimienta, miel, mostaza, cerveza y aceite de oliva virgen.

MODO DE EMPLEO
Recomendamos calentar de una de estas tres maneras:
Al baño maria (olla de agua hirviendo) 5 min. sin abrir la bolsa. Una vez caliente abrimos la bolsa, tiramos parte del líquido, y emplatar.
Al microondas durante 2 min., sin la bolsa y con un poco de su jugo.
Dorar en una sartén la carne escurrida, una vez dorado por ambos lados, añadir el jugo, consiguiendo así una salsa más reducida, emplatar.

SUGERENCIAS
Ideal para aperitivos.
PRESENTACION
En raciones individuales de 300 gr. Aprox.

Preu: 7,95€

+ info: