Safates + del passeig

divendres, 16 de maig del 2008

Mas Tarrés D.O.P. Siurana

Mas Tarres és un oli d'oliva 100% arbequina produit per la familia Solé. La dita familia porta ja més de 3 generacions produint oli d'oliva amb el seu propi molí, situa al baix camp.

Mas Tarrés D.O.P. Siurana. Oli d'Oliva Verge Extra és el resultat de l'acurada extracció en fred que es realitza a les olives de la varietat arbequina. Es caracteritza pel seu gust afruitat i un sabor lleugerament ametllat.L'experiència d'Olis Solé S.L. en el cultiu de les oliveres i en la recol·lecció tradicional de les olives en el seu òptim moment de maduració, permet obtenir aquest producte de qualitat excepcional.

Oli d'oliva verge extra, selecció del millor oli obtingut de l'extracció en fred de la producció limitada de les finques de Mont-roig del Camp a la partida Mas Tarrés. La recol·lecció és primerenca, a finals d'octubre, a fi d'aconseguir una aroma més intensa i un gust més afruitat del que és habitual.

Nota de tast:
Oli amb un perfil propi i molt equilibrat. Afruitat d'oliva verda, clarament identificable al nas i a la boca. Ens transmet unes aromes que ens recorden a la poma verda i l'herba, quedant al mateix temps a la boca, un gust dolç i fresc de fruites amb un lleuger toc agradable d'amarg.

Formats i preus:
0,5l Vidre 7,95€
3l Bag-in-box 26,50€
Olives arbequines 220g 2,70€
Gràcies a: Olis Solé
Relacionat: