
Un dels nous formats de producte que estem incorporar és el bag-in-box. És un format molt interessant, aquí Catalunya és un format que està entrant molt lentament, però per exemple a França i a molts altres països, com al nord de Europa o al continent Americà, té una gran acceptació. El bag-in-box és un format que en el vi que intenta apropar-se a les antigues botes que hi havien a les cases no fa masses anys.
En aquest vídeo podeu veure més o menys com esta composat.
El bag-in-box format de:
- D’una bossa de plàstic, on estarà el producte vi, oli, o fins i tot cervesa.
- Un caixa de cartró
- Una aixeta
En el mercat s'en poden trovar de 3l, 5l 10l, 15l i 20l.
Ventajes:
- Comoditat de transport, no és el mateix per 3l en bag-in-box que en vidre
- Al ser quadrat és més fàcil de guardar.
- Queda resguardat de la llum
- Bona conservació, major dificultat a l’oxidació.
- Gran facilitat de fer servir, es fica a sobre d’una taula i només s’ha d’obrir l’aixeta, en contra de les passades garrafes de 5l tant d’oli com de vi.
- En el cas del vi, un cop obert es garanteix un mínim de 6 setmanes sense que varií la seva qualitat
- Es pot apurar fins l’ultima gota
Dons ara només us falta tastar-lo
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada