Safates + del passeig

divendres, 25 de gener del 2008

Escalopes de Foie Gras d'ànec amb poma i xocolata negra a l'aroma de Mòdena

Per començar us fico una recepte que en han donat un dels nostres proveidors de foie proveidor

Preparació
Es talla la poma en rodelles d'un centímetre de gruix, aproximadament.Es dauren les rodelles de poma amb la mantega en una paella a foc lent. Es reserven a la nevera.
En un bol, s'ajunten l'oli, la xocolata i el vinagre, i s'escalfa la mescla al microones durant un minut, a 500 W.
Marquem en una paella antiadherent l'escalopa de Foie Gras fresc –aprox.70 g–, un minut per cada banda. Si no disposem de Foie Gras fresc, podem substituir-lo per escalopes congelades de Foie Gras. S'emplata la poma, prèviament escalfada al microones. Posem, suaument, l'escalopa de Foie Gras al damunt de la poma, i hi repartim per sobre la salsa de xocolata i vinagre de Mòdena. Finalment, ho assaonem al gust amb sal Maldon.

Ingredients (per 4 persones)

4 escalopes de Foie Gras Fresc d'Ànec 4 rodelles de poma Golden
5 cl de vinagre de Mòdena
10 cl d'oli de gira-sol
1 cullerada sopera de mantega
sal Maldon

Només recordar-vos que els dimecres reven fetges d'anec molt fresc, matats el mateix dia que el revem

+ informació: http://www.imperia.es/