Preparació
Es talla la poma en rodelles d'un centímetre de gruix, aproximadament.Es dauren les rodelles de poma amb la mantega en una paella a foc lent. Es reserven a la nevera.
En un bol, s'ajunten l'oli, la xocolata i el vinagre, i s'escalfa la mescla al microones durant un minut, a 500 W.
Marquem en una paella antiadherent l'escalopa de Foie Gras fresc –aprox.70 g–, un minut per cada banda. Si no disposem de Foie Gras fresc, podem substituir-lo per escalopes congelades de Foie Gras. S'emplata la poma, prèviament escalfada al microones. Posem, suaument, l'escalopa de Foie Gras al damunt de la poma, i hi repartim per sobre la salsa de xocolata i vinagre de Mòdena. Finalment, ho assaonem al gust amb sal Maldon.
Ingredients (per 4 persones)
4 escalopes de Foie Gras Fresc d'Ànec 4 rodelles de poma Golden
5 cl de vinagre de Mòdena
10 cl d'oli de gira-sol
1 cullerada sopera de mantega
sal Maldon
Només recordar-vos que els dimecres reven fetges d'anec molt fresc, matats el mateix dia que el revem
+ informació: http://www.imperia.es/
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada