Safates + del passeig

dissabte, 3 de maig del 2008

Cigrons estofats amb agredolç de tomàquet

Ingredients:
400 gr. de cigrons de pages cuits 2,15€
400 gr. de patates
2 cebes mitjanes
oli d’oliva
250 gr. d’agredolç de tomàquet 2,85€
sal
pebre blanc
julivert
comí en pols

Preparació:
Rentar les patates i coure-les amb pell en aigua freda salada, comptant una ? hora a partir que comencin a bullir.
Un cop cuites, pelar-les i tallar-les a daus. Pelar les cebes i tallar-les en juliana molt fina.
En una cassola amb oli sofregir la ceba a foc suau fins que quedi transparent, afegir-hi els cigrons, les patates i l’agredolç de tomàquet. Ratificar de sal i pebre. Barrejar tots els ingredients i coure a foc molt suau, i quan arrenqui el bull, retirar del foc.

Muntatge i presentació:
Servir en la mateixa cassola i espolvorejar amb julivert picat
barrejat amb comí.

Gràcies: Can Bech

Relacionat: