Safates + del passeig

diumenge, 30 de març del 2008

Llonzes de porc amb agredolç de ceba

Us presentem una de les recomanacions de Can Bech
Ingredients:
6 llonzes de porc
4 grans d’all
20 gr. de gingebre fresc
(ó 3 cullerades de cafè de
gingebre en pols)
2 cullerades soperes de
vinagre de poma
pebre
sal
oli d’oliva
agredolç de ceba. 3,20€

Preparació:
Pelar els alls i la gingebre i picar en un morter amb el vinagre fins aconseguir una pasta espessa i barrejar-hi el pebre.
Untar les llonzes amb aquesta pasta per les dues bandes. Posar en una plata i deixar-les marinar, tapades, a la nevera, unes hores o d’un dia per l’altre.
Un cop marinades les llonzes, salar-les, tirar-hi un raig d’oli per sobre i ficar-les al forn calent a 180º. Coure durant 10 minuts, girar les llonzes i continuar la cocció uns altres 10 ó
15 minuts més.

Muntatge i presentació:
Servir amb agredolç de ceba a temperatura ambient.

+ info: http://www.canbech.com/