Safates + del passeig

dimarts, 1 d’abril del 2008

Orowines

Orowines, és un molt interessant projecte capitanejat per Jorge Ordoñez, el principal importador de vins espanyols als EAU. I també format per els elaboradors José Miguel Sanmartín i els germans Miguel i Ángel Gil. L’idea d’aquest projecte és crear bodegues en diferents D.O. moltes d’elles marginal a Espanya, Jumilla, Màlaga, Montsant, Calatayud, Castilla... Sempre associant-se amb elaboradors de les dites regions. Són vins espanyols però vins deferents.
Perquè diferents? Són vins pensats principalment per el mercat dels EAU, molts d’ells el arriben fins quotes del 90% per exportació al mercat nord americà.
En els EEUU no existeixen riojitis, o el mateix amb Priorat o Ribera del Duero, sinó tot es ven amb la marca Vino de España o wine from Spain. I encara menys es te tans prejudicis per D.O. menys conegudes.
Es treballa en dues línees, una buscant vins excepcionals i únics de gamma mitja-alta i alta, com seria els casos dels nidos, clios, can blau, Atteca, naidades... I un altre amb vins d'una excel·lent relació qualitat preu com és el cas del wrongo dongo o garnatxa de fuego entre altres.
Són elaborats en alguns caos per enòlegs estrangers, de gran prestigi. internacional, per diferents motius, donen una visió i un toc diferents i en els casos dels del hemisferi sud, estan lliures en l’època de la verema.
En aquest moment tots aquest vins estan tenim gran èxit, sense vins que en molt casos no poden abastir la demanda total tenint ruptures de stock durant molt cops a l’any. I les guies els hi estan donant puntuacions altíssimes.
Igualment voldria informar-vos que el dia 24 d’abril farem un tast representatiu d’aquest projecte. Per més informació sobre el tast, no dubteu en enviar-nos un correu a :
mesdelpasseig@mesdelpasseig.com

O truque al 933457683
Relacionat: Viña Nora