Safates + del passeig

divendres, 25 d’abril del 2008

Tast orowines

Ahir dijous varem fer un tast organitzat per Orowines i dirigit per en Carles Martin, un del representant grup vinícola. El ast va estar molt bé i encara més gràcies al vins que van ficar sobre la taula.
Lamento molt no haver fet cap fotografia.

Vins tastats

Paso a paso blanc 2007 Bodegas Paso a PAso
D.O La mancha.
Varietat Verdejo
Tast: Groc palla. Intens i de gran personalitat, amb seductor aroma
de fruita blanca: poma, pinya i refrescants notes d’herbàcies.
A la boca és untuós i a la vegada fresc, molt equilibrat, amb elegant amargor final.

Botani 2007 Odoñez&CO.
D.O. Malaga i sierra de MalagaVariedat: Moscatell de Alexandria sec
Tast: Color palit. Fresc i madur. Aromes a fruites mediterrànies ( Mandarina i poma) En boca un via afruitat, , sec i un final molt amable.

Wrongo dongo 2006 "wrong go, don't go" Orowines Junilla
D.O. Jumilla
Varietat 100% Monastrell sense fusta
Tast: Vermell picota. En nas molt afruitat, fuita madura. En boca un regust dolç.

Atteca 2006 Bodegas atteca
D.O. Calatallud
Varietat: 100% Garnatxa
10 mesos de fusta
Tast: Cirera madura. Aroma a fruites vermelles que combinen amb vainilla , cacau i regalèssia. Ple en poca amb un pas fresc i afruitat. Tota la expressió de les garnatxes de calatallud.

Can blau 2006 Celler de Can blau
D.O. Montsant
Varietats: 50%Carinyena, 30% Sirah 20% Garnatxa
9 mesos barriques noves
Tast: cirera amb reflexos morats, molts atribut aromàtics, potencia i complexitat. Afruitat i amb moltes notes del terrer. amplituds de gustos en boca i un final fresc i especiat.

El clio 2005 Bodegas el nido "l’estrella de la nit"
D.O. Jumilla
Varietats: 70% monestrell de vinyes molt velles 30% Cabernet Sauvignon
22-26 mesos en barrica
Tast: Vermell cirera intens. Nas intens de fuites madures, cassis, i fruita confitada. Amb aromes de cafè torrat i regalèssia que aporten elegància i finesa. En boca, potencia, carnositat i sabor que es convinent en el paladar, el vi es va obrint mica en mica en la boca.