
A posem la recepta perquè la pugueu preparar a casa.
Ingredients:
1 llauna de escopinyes Ramón Peña 29,95€
1 llauna de almeja Ramón Peña 43,75
1 llauna caviar de erizo Ramón Peña 15,85€ o 1 llauna esencia de mejillón (pròximament)
1 llauna Mejillones Ramon Peña 9,65€
1 got de suc de llimona
1 fulla de gelatina
Sucre
Maizena
Aigua
Preparació
Primer Preparem una crema de llimona
Ingredients:
1 got d’aigua
1 got de suc de llimona
1/2 got de sucre
15g de maizena
Elaboració
Mesclem tot els ingredients i ho fiquem a foc lent, fins aconseguir una textura de crema. Reservar a la nevera.
Desprès preparem la gelatina d’aigua de mar
Ingredients:
1 fulla de gelatina
1 got d’aigua de mar ( aigua de les escopinyes i cloïsses)
Elaboració
Remullem la gelatina en aigua freda.
Escalfar l’aigua de mar i afegir la fulla ben escorreguda fins que es dissolgui. Reservar en temperatura ambient.
Muntatge.
En un got com el de la foto, fiquem en el fons una cullerada de garotes o de essència de musclos.
Fiquem un musclo i ho cobrim am la gelatina d’aigua de mar, Ho guardem a la nevera fins que es gelifiqui.
A sobre hi fiquem una cullerada de la crema de llimona, 5 escopinyes i 1 cloïssa.
Finalment fiquem una cullerada d’aigua de mar i ho gelifiquem a la nevera.
Gràcies a Ramón Peña
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada