Continuem amb les recomanacions d'Imperia Foie Gras, a continuació detallem una recapte del chef Víctor Sánchez
Ingredients ( 4 persones)
1 sobre de Jamón Curado de Pato Imperia de 100 g
1 paquet de torradetes rectangulars molt primes
1 paquet de palets de pa (“grisines”) molt fins
5 fulles de rúcula
1 culleradeta moka de pebre vermell(dolç)
Preparació:
Es fa un sandvitx intercalant l’Entier de Foie Gras d’Ànec amb les dues torradetes. S’hi pot afegir una fulla de rúcula sobre l’Entier, si es desitja un sabor més original. Emboliquem cadascun dels extrems dels “grisines” (palets de pa) amb una llesca de Pernil d’Ànec, que ha d’estar a temperatura ambient per facilitar-ne l’adherència.Empolsem els “grisines” (palets de pa) amb el pebre vermell D. Finalment, decorem el plat posant els “grisines” amb Pernil d’Ànec al voltant dels sandvitxos d’Entier.
Es fa un sandvitx intercalant l’Entier de Foie Gras d’Ànec amb les dues torradetes. S’hi pot afegir una fulla de rúcula sobre l’Entier, si es desitja un sabor més original. Emboliquem cadascun dels extrems dels “grisines” (palets de pa) amb una llesca de Pernil d’Ànec, que ha d’estar a temperatura ambient per facilitar-ne l’adherència.Empolsem els “grisines” (palets de pa) amb el pebre vermell D. Finalment, decorem el plat posant els “grisines” amb Pernil d’Ànec al voltant dels sandvitxos d’Entier.
Gràcies a: Imperia Foie Gras
Relacionat:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada