Recepte d'en Julio Reoyo, una estrella michelin, extreta de la pàgina web d'imperia foie gras
Preparació:
Fondre la mantega i el Bloc de Foie gras d’Ànec fins a obtenir una crema i reservem. Extenem un film de plàstic alimentari i a sobre d'ell una capa de salmó fumat de 30x10 cm. Amb l'ajuda d’un pinzell, dipositem una capa fina de Bloc de Foie gras sobre el salmó. Seguidament, posem una altra capa de salmó, de les mateixes dimensions sobre la mantega i, de nou, una altra capa de mantega. Per últim, i amb ajuda del film, fem un rotllo, el més rodó possible, i apretem bé pels extrems, deixant-lo reposar 6 hores en fred, com a mínim.Tallar a rodelles d’aproximadament un cm i punxar-les amb una broixeta.
Ingredients (per 20 broixetes)
240 g de Bloc de Foie gras Trufat d’Ànec
500 g de salmó fumat tallat
100 g de mantega
+ info: http://www.imperia.es/
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada