Un dels nostres clients, en Cristian, ens va recomanar una manera diferent de fer el pop, i realment en va agradar molt.
La manera de fer és molt senzilla, nosaltres a la botiga tenim potes pop cuites (preu 45€/kg). Agafem les potes i las obrim per la meitat les marquem a la planxa per el canto que em obert, es a dir on esta lo blanc. És molt important no equivocar-se perquè sinó perdríem tota la gelatina i gran part de la gràcia del pop. Un cop el pop estigui calent i la gelatina s’hagi caramel·litzat una mica el traiem la planxa i el tallem al gust.
Per emplatar es senzill ho fiquem a sobre d’un plat o taula rodona de fusta, hi fiquem pebre vermell, oli d’oliva verge extra i salt Maldon. I ens el mengem ven calent.
Safates + del passeig
diumenge, 16 de març del 2008
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada