Safates + del passeig

dissabte, 8 de març del 2008

Caramella, pasta fresca Farcida de nous amb gorgonzola

Hem introduït un nou producte, són pastes fresques farcides fetes a mà. N’hi han de diferents gustos que els anirem variant. Ara per comença en tenim de gorgonzola i nous i també de gambes i rocola. Els reus d’aquesta pasta és 6,85€.

Una recepta molt bona és:

CARAMELLA – Nueces y queso gorgonzola – Amarilla

Ingredientes:

  • 50g de queso gorgonzola ( quasevol frmatge blau)
  • Mantequilla
  • Cebolla
  • 20g de piñones
  • 200ml de nata para cocinar
  • queso parmesano
  • Sal

Modo de preparación:

Para la salsa, pelar la cebolla, cortarla y rehogarla en una sartén con un poco de mantequilla. A parte, dorar los piñones con un poco de mantequilla, y unirlos a la cebolla. Añadir también la nata y el queso gorgonzola cortadito a trocitos. Mezclarlo todo a fuego moderado hasta formar una salsa espesa.

Pata la pasta, poner a hervir una olla con aguay sal. Una vez se ponga a hervir, añadir la pasta fresca de nueces y queso gorgonzola. Dejar cocer dos minutos y emplatar.

Servir la pasta y echar la salsa por encima y añadir un poco de queso parmesano rallado por encima si lo desea