Safates + del passeig

dissabte, 1 de març del 2008

Lasanya moderna de cabra i garotes

Feia dies que havíem vist una recepta al molt interessant blog pistoynopisto, ahir finalment ens varem animar a fer-la, una mica a la nostra manera. És una espècie de lasanya moderna de cabra (centollo) i garotes (erizo). És una recepta molt fàcil a fer però que no que no és gens barata.

Per 2-4 persones
Ingredients:

1 ceba
2 denta d’all
1 llauna de carne de centollo Ramón Peña 18,40€
1 huevas de erizo Ramón Peña 15,85€
1 paquet de pasta per Gyoza 3€
1 pot de salsa de tomàquet a la sartén Camporel 1.85€
Fino
Brandi
Oli d’oliva
Pebre en gra blanc i negre.

Instruccions:

Tallem la ceba i l'all molt fi, i ho courem amb oli d’oliva. i afegim la pebre. Quan tinguem la ceba ven cuita i afegim la salsa de tomàquet, amb una mica més de mig pot ja queda bé,i afegim el brandi i el fino, al gust. . Reduim bé la salsa . Un cop hagi reduït i afegim la carn de cabra, ho mesclem bé i ho deixem escalfar durant 1 minut.

Durant la salsa de tomàquet es redueix bullim la pasta Gyoza que prèviament haurem descongelat, durant un 20 segons.
L'emplatat és senzill, fiquem 2 o 3 fulles de pasta de Gyoza i a sobre hi fiquem el sofregit amb la carn de cabra, repetim l’operació 2 o3 vegades més fins acabar amb les existències, calculant de que al final quedi tot recobert amb la pasta de Gyoza. Un cop tot recobert o completen fiquem eles carotes a sobre.

Maridatge: Vins blancs sense fusta. Un blanc que hi va molt bé és el Marfil Alella clàssic.