Safates + del passeig

dissabte, 22 de març del 2008

Burrata casolana amb maduixes

El diari el pais ofereix cada dimart i dimecres, la posibilitat de comprar per 3 euros uns llibre de cuina molt interessants. Aquest llibres són de receptes del cuiner més important del pais Ferran Adrià, Arzac, Ruscalleda, Arola, Santamaria, Berasategui... El títol d’aquest llibres és Cocina con firma. Són receptes molt interessants i moltes d’elles molt fàcil de fer. Nosaltres no hem pogut resistir de comprar-les i mica en mica us les anirem ficant.

Avui comencem amb el més gran entres els grans Ferran Adrià cuiner del considerat millor restaurant del món el bulli.

La recepta que anem a presentar avui tan en pot fer servir com entrant com a postres encare que Ferran Adrià la presenta com a entrant.

Per quatre persones
Ingredients:

13 maduixes mitjanes
1 llimona
2 mozzarella de búfala
100g de nata amb 35%M.G.
16 cabdells d’alfàbrega fresca
fulles de romaní
2-3cl de reducció de vinagre balsàmic
pebre
oli d’oliva verge extraPreparació
1er trencar desfilar la mozzarella escorreguda. Mesclar suament la mozzarella amb la nata..
2on Netejar les maduixes i quatre d’elles tallar-les per la meitat. Amb l’ajuda d’un soplet cremar una mica el resta de les maduixes.

Presentació:
Disposar en n plat una quarta part de la burrata, 2 mitges maduixes amb pebre i 2 maduixes cremades.
Acabar el plat amb un fil d’oli d’oliva, un fil de reducció de vinagre, els cabdells de alfàbrega, les fulles de romaní i una mica de llimona rallada.