
Avui comencem amb el més gran entres els grans Ferran Adrià cuiner del considerat millor restaurant del món el bulli.
La recepta que anem a presentar avui tan en pot fer servir com entrant com a postres encare que Ferran Adrià la presenta com a entrant.
Per quatre persones
Ingredients:
13 maduixes mitjanes
1 llimona
2 mozzarella de búfala
100g de nata amb 35%M.G.
16 cabdells d’alfàbrega fresca
fulles de romaní
2-3cl de reducció de vinagre balsàmic
pebre
oli d’oliva verge extraPreparació
1er trencar desfilar la mozzarella escorreguda. Mesclar suament la mozzarella amb la nata..
2on Netejar les maduixes i quatre d’elles tallar-les per la meitat. Amb l’ajuda d’un soplet cremar una mica el resta de les maduixes.
Presentació:
Disposar en n plat una quarta part de la burrata, 2 mitges maduixes amb pebre i 2 maduixes cremades.
Acabar el plat amb un fil d’oli d’oliva, un fil de reducció de vinagre, els cabdells de alfàbrega, les fulles de romaní i una mica de llimona rallada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada