Una recomanació que neix de la col·laboració d'imperia Foie grass i Víctor SÁnchez
Preparació
Pelem les patates, les tallem a trossos i les bullim amb la meitat del brou de pollastre durant uns 20 minuts, fins que quedin toves.Es posa tot en un bol i es tritura amb la batedora, mentre hi afegim l’oli d’oliva i la resta del brou, fins que obtinguem una textura molt fina.Salpebrem al gust.En el fons d’un plat per a sopa hi posem la crema de patates calenta.S’hi afegeix el Bloc de Foie Gras de Oca, prèviament tallat a quadradets d’aprox. un cm.S’amaneix amb unes gotes d’oli de trufa.
Ingredients (per 2 persones)
4 llesques de Bloc de Foie Gras Trufat d'Oca Imperia, de 60 g
400 g de patata Mona Lisa
200 cl de brou de pollastre
1 cullerada sopera d'oli d'oliva verge
1 culleradeta tipus moka d'oli de trufa negra
sal i pebre negre
Pelem les patates, les tallem a trossos i les bullim amb la meitat del brou de pollastre durant uns 20 minuts, fins que quedin toves.Es posa tot en un bol i es tritura amb la batedora, mentre hi afegim l’oli d’oliva i la resta del brou, fins que obtinguem una textura molt fina.Salpebrem al gust.En el fons d’un plat per a sopa hi posem la crema de patates calenta.S’hi afegeix el Bloc de Foie Gras de Oca, prèviament tallat a quadradets d’aprox. un cm.S’amaneix amb unes gotes d’oli de trufa.
Ingredients (per 2 persones)
4 llesques de Bloc de Foie Gras Trufat d'Oca Imperia, de 60 g
400 g de patata Mona Lisa
200 cl de brou de pollastre
1 cullerada sopera d'oli d'oliva verge
1 culleradeta tipus moka d'oli de trufa negra
sal i pebre negre
+ info: http://www.imperia.es
Relacionat:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada