Safates + del passeig

divendres, 8 de febrer del 2008

Tapa de Bloc de Foie Gras d'Ànec amb Oporto Vau Vintage de Sandeman amb mix de bolets del restaurador Víctor SÁnchez


Recepte extreta de la web Imperia foie grass amb la col.laboració del restaurador Víctor SÁnchez

Preparació
Se salpebren els bolets i es fregeixen en oli d'oliva fins que quedin ben daurats. Ja cuits, s'hi afegeix l'oporto i es cou tot durant uns dos minuts, aproximadament. Tot seguit, s'hi aboca el brou i es cou uns cinc minuts més.
Es posa al plat la llesca de Foie Gras Imperia i, pel damunt, la barreja de bolets en forma de montadito. Si es vol, es pot decorar amb unes fulletes de rúcula o cebollí.

Ingredients (per 4 persones)

4 llesques de Bloc de Foie Gras d'Ànec amb Oporto Vau Vintage de Sandeman Imperia, de 60 g
300 g de bolets variats ( shitake , xampinyons, pinetells....)
300 cl de brou de pollastre
1 xupito d'oporto
sal i pebre negre

1 comentari:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.