Safates + del passeig

dimecres, 9 de juliol del 2008

Escalopa de foie gras calent amb espàrrecs verds, verduretes i caramel by Julio Reoyo

Preparació
Pelem els espàrrecs amb una allargada de 5 cm i es tallen a daus amb la resta de verdures. Les escaldem en aigua salada durant 3 minuts i refresquem ràpidament amb aigua amb gel i sal. A continuació, en una paella calenta, saltegem les escalopes durant 2 minuts per costat, amb el foc alt perquè no perdin massa grassa. Posem ràpidament les escalopes en un plat acompanyant-les amb les verdures, prèviament saltejades amb una cullerada de grasa que ha deixat el foie gras, i afegim el caramel. Acabem la presentació posant un polsim de sal maldon, cibolet fresc recent picat i pebre negre.També es poden salpebrar les escalopes en fred i enfarinar-les per posar-les tot seguit a la paella.

Ingredients (4 persones)
1 Foie gras Fresc Extra d’Ànec
16 puntes d’espàrrecs verds
Verdures: carbassó, nap, pastanaga i carbassa
50 g de caramel Pedro Ximénez i vinagre de xerès, sal maldon
cibolet fresc, sal i pebre negre

Gràcis a: http://www.imperia.es/

Relacionat: