Pelem els espàrrecs amb una allargada de 5 cm i es tallen a daus amb la resta de verdures. Les escaldem en aigua salada durant 3 minuts i refresquem ràpidament amb aigua amb gel i sal. A continuació, en una paella calenta, saltegem les escalopes durant 2 minuts per costat, amb el foc alt perquè no perdin massa grassa. Posem ràpidament les escalopes en un plat acompanyant-les amb les verdures, prèviament saltejades amb una cullerada de grasa que ha deixat el foie gras, i afegim el caramel. Acabem la presentació posant un polsim de sal maldon, cibolet fresc recent picat i pebre negre.També es poden salpebrar les escalopes en fred i enfarinar-les per posar-les tot seguit a la paella.
Ingredients (4 persones)
1 Foie gras Fresc Extra d’Ànec
16 puntes d’espàrrecs verds
Verdures: carbassó, nap, pastanaga i carbassa
50 g de caramel Pedro Ximénez i vinagre de xerès, sal maldon
cibolet fresc, sal i pebre negre
Gràcis a: http://www.imperia.es/
Relacionat:
- Bloc de foie gras d’oca caramelitzat amb amanida de mongetes verdes, pernil d’ànec i bolets
- Bloc de Foie Gras d'Oca, crema de trufa, pinyons torrats i cansalada fregida
- Daus de foiegrass trufat d'oca sobre crema sua de patata
- Sandvitx d'Entier de Foie Gras d'Ànec
- Daus de foie d'oca
- Broixets de foie i salmò
- Aperitiu de foie
- Tapa de foie amb oporto
- Escalopes de foie i poma
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada