El risottos són uns plats italians molt bons però que donen bastant feina, però gràcies a L'azienda agricola lodigiana, poden consumir risottos de gran qualitat sense gens de feina. Molts de vosaltres ja heu tastat el seu excel·lent risotto de funghi porcini, el qual és magnífic. Dons ara han tret al mercat dos gustos nous Risotto ai 4 formaggi i Rissoto al gamberi e rucula
L’elaboració es senzilla:
Ingredients:
Un paquet de Risotto ai 4 formaggi 5,25€
Oli d’oliva
Mantega
Formatge parmesà rallat
Elaboració:
Buidem el sobre dintre d’una casserola a foc mig amb una mica d’oli d’oliva, i ho remenem durant 1 minut. Afegir una copa de vi blanc i deixa evaporar, sempre remenant de tant en tant. Seguidament anem afegim de mica en mica aigua calenta, aproximadament 2 gots, i ho anem remenant. En 13-15 minuts l’arròs hauria d’estar cuit. Ho traíem del foc i afegim una cullereta de mantega i formatge parmesà al gust ho remenem i ho deixem reposar durant un minuts. Corregir la sal si fa falta.
L’elaboració es senzilla:
Ingredients:
Un paquet de Risotto ai 4 formaggi 5,25€
Oli d’oliva
Mantega
Formatge parmesà rallat
Elaboració:
Buidem el sobre dintre d’una casserola a foc mig amb una mica d’oli d’oliva, i ho remenem durant 1 minut. Afegir una copa de vi blanc i deixa evaporar, sempre remenant de tant en tant. Seguidament anem afegim de mica en mica aigua calenta, aproximadament 2 gots, i ho anem remenant. En 13-15 minuts l’arròs hauria d’estar cuit. Ho traíem del foc i afegim una cullereta de mantega i formatge parmesà al gust ho remenem i ho deixem reposar durant un minuts. Corregir la sal si fa falta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada