Safates + del passeig

diumenge, 13 de juliol del 2008

Galetes de gelea de pètals de rosa

Ingredients:
5 ous
Sucre
15 gr. de sucre devainilla
sal
65 gr. de farina
65 gr. de fècula de blat de moro
gelea de pètals de rosa 3.15€

Preparació:
En un bol treballar els rovells d’ou amb el sucre i el sucre de vainilla fins aconseguir una mescla blanquinosa.
Batre les clares a punt de neu amb una pols de sal. Incorporar les clares a la mescla de rovells i afegir-hi la farina i la fècula tamisades i barrejar bé fins que la massa quedi llisa. Escampar aquesta massa, sobre un placa d’anar al forn untada lleugerament de mantega.
Ficar al forn calent a 160º i coure durant uns minuts fins que la massa estigui daurada.
Muntatge i presentació:
Fora del forn, tallar la pasta a cuadrets regulars i tornar a ficar al forn uns minuts per acabar de coure.
Un cop cuita, deixar refredar i posar gelea de pètals de rosa per sobre. Servir per acompanyar el cafè o el te.

Gràcies a: http://www.canbech.com/

Relacionat:
Formatge brie amb confitura de tomàquet
Cigrons estofats amb agredolç de tomàquet
Llonzes de porc amb agredolç de ceba
Filet de llenguado al agredolç de mango
Escalopes de foie grass fresc amb confitura de figues