Safates + del passeig

dimarts, 8 de juliol del 2008

PARVUS Chardonnay Alta Alella

PARVUS

Tipus de vi Blanc sec
Anyada 2007
Varietats de raïm Chardonnay
Fermentació en barrica a 15°
Criança 4 mesos
Grau alcohòlic 12.1% vol.
Acidesa total 4.2 g/l
Acidesa volàtil 0.15 g/l
pH 3.19
Sucre residual 1.8 g/l
Tipus de sòl sauló
Altitud 150-300m
Orientació sud est
Pluviometria 600 litres/any
Preu: 7€
D.O. Alella
Alta Alella
ELABORACIÓ
Vi blanc elaborat únicament amb la varietat Chardonnay. Després d' un premsat lleuger per obtenir el most flor fermenta en barriques noves de roure francès d' Allier a una temperatura controlada de 15ºC, amb una posterior criança de 4 mesos.

Gràcies a Alta Alella