Safates + del passeig

dissabte, 28 de juny del 2008

Estrella Damm Inedit


Estrella Damm Inedit, la primera cervesa creada per acompanyar els àpats

Ferran Adrià, Juli Soler, els sommeliers d’elBulli i els mestres cervesers de Damm creen un nou concepte de cervesa


  • Per primera vegada, una cervesa podrà ser una alternativa al vi en els millors restaurants

  • Amb aquest nou llançament, Ferran Adrià, Juli Soler i l’equip de sommeliers d’elBulli fan la seva primera aportació al món de la cervesa

La cervesa és una beguda que habitualment acompanya els aperitius i els menjars informals. Fins a dia d’avui no havia aconseguit competir amb el vi a l’hora d’acompanyar els millors àpats.


Després d’un any i mig de col•laboració entre els mestres cervesers de Damm i l’equip de sommeliers d’elBulli, s’ha presentat l’Estrella Damm Inedit, la primera cervesa pensada per al món de la gastronomia que es pot gaudir amb qualsevol tipus de plat per sofisticat que sigui.


Estrella Damm Inedit és un coupage únic, mescla de maltes d’ordi i blat, aromatizat amb espècies (coriandre, pell de taronja i regalèssia), llevat i aigua. A més, després d’omplir i taponar, es produeix una segona fermentació en ampolla que atorga complexitat al producte i que permet evolucionar amb el temps cap a nous registres gustatius i aromàtics.


Nota de tast


Ferran Centelles i David Seijas, sommeliers d’elBulli, descriuen l’Estrella Damm Inedit com una cervesa “d’alta intensitat i complexitat aromàtica, amb un aspecte lleugerament tèrbol. D’olor molt afruitada i floral, amb sensació de llevat fresc i records a espècies dolces. Es tracta d’una cervesa de textura cremosa i fresca, suau volum i carbònic delicat. Té un postgust llarg i de record afable”.


Per gaudir de tota la intensitat d’Estrella Damm Inedit es recomana mantenir-la en glaçonera durant el servei i servir-la en copes de vi blanc. S’aconsella no omplir més de la meitat de la copa per apreciar perfectament les seves virtuts.


Preu: 3,55€


Gràcies a Estrella Damm

2 comentaris:

mindchild ha dit...

la meva aposta és que serà un fracàs. En menys d'un any haurà desaparegut del mercat...

mindchild ha dit...

per a mi, una gran cervesa de Damm, era la Edel. No la darrera, sinó la primera, de 7,2º Avui en parlo al meu blog.
Salutacions