Ahir varem acabar un nou curs d’iniciació en el tast de vins, amb un rotund èxit.
El curs el va donar en Fauricio Romero, sommelier i comercial de cuvée 3000.
Vins que varem tastar el 1er dia. Blancs i espumosos.
PARVUS CHARDONNAY 2007
Alella, D.O. / Alella - Barcelona/ Alta Alella
Chardonnay (85%), Pansa Blanca (15%)
VILLA NARCISA - VERDEJO 2007
Rueda, D.O. / Valladolid - Valladolid/ Javier Sanz
100% Verdejo
Castell roig Blanc Sel·leció 2006
Penedes, D.O. Vi de terrer/ Subirats/ Castell Roig
Xarel.lo i Chardonnay
GEWURZTRAMINER - CUVÉE ALEXANDRE 2005
Alsacia/ Colmar - Francia/ Schoffit
100% Gewurztraminer
“LE FRONDE” MOSCATO D’ASTI
Piamonte / Barolo - Langhe/ Fontanafredda
100% Moscato Blanco
PRIVAT BRUT NATURE
Alella, D.O. / Alella - Barcelona/ Alta Alella
Macabeo, Xarello, Parellada, Chardonnay
Billecart-Salmon BRUT RESERVE
Champagne / Mareuil sur Aÿ - Francia/ Billecart-Salmon
Pinot Noir, Chardonnay, Pinot Meunier
2n dia Rosats, maceració carbònica i negres joves.
CASTELL ROIG ROSAT 2007
Penedes, D.O. Vi de terrer/ Subirats/ Castell Roig
varietats: Ull de Llebre, Cabernet Sauvignon i Merlot.
ALMA DE TOBÍA ROSADO 2006
Rioja, D.O.C. /San Asensio/ Bodegas tobía
Varietats:85% Temprani l lo, 15% Ot ras.
GRAN CAUS CAVA - ROSADO
Cava, D.O. / Avinyonet del Penedés - Barcelona/ Can Ràfols dels Caus
Variedades: 100% Pinot Noir
LUBERRI - MACERACIÓN CARBÓNICA 2007
Rioja, D.O.Ca / Elciego - Álava/ Luberri - Monje amestoy
Variedades: Tempranillo (95%), Viura (5%)
Arnau 2007
Penedes D.O./ El pla del penedès/ Alsina i Sardà
Varietats: Merlot
ELSA BIANCHI MALBEC 2007
Mendoza/Argentina/Malbec
Variedades: Malbec
PAGO DE LOS CAPELLANES ROBLE 2006
Ribera del Duero, D.O. / Pedrosa de Duero/ Pago de los Capellanes
Variedades: Tinto Fino (80%), Cabernet Sauvignon (10%) y Merlot (10%)
3r dia vins negres amb criança
HERENCIA FONTEMAYOR
Rioja, D.O.c./ Fontemayor/ Bodegas Herencia de Fontemayor
Tempranillo
12 meses barrica 12 messes botella sin clarificar ni filtrar
BOURGOGNE ROUGE 2004
Borgoña/ Beaune - Borgoña/ Lucien Le Moine
Pinot noir
MALPASO 2005
Mentrida, D.O. / Toledo/ Canopy
100% Syrah
8 meses en barrica de roble francés de 500l (5 toneleros diferentes), sin estabilizar, sin filtrar
CHÂTEAU DU COURLAT CUVÉE JEAN-BAPTISTE 2003
Burdeos/ A.O.C. Lussac Saint Emilion - Francia/ Château du Courlat
maceración larga de 4 semanasen barrica de roble 30% nueva y de 2 vinos (algunas del Clos du Clôcher), embotellado 18-20 meses después de la vendimia
Buil 2003
toro, D.O./ Buil i giné
Tinta de Toro
Bótes franceses noves i amb les lies. Fermentació malolàctica en bóta.
CADOZOS 2004
Castilla y León, V.T. / Villamor de Cazados - Zamora - Castilla y León/ Dehesa de Cadozos
Tinta Fina, Pinot Noir plantado a 830 m de altitud, vendimia seleccionada
12 meses en barricas de roble francés sobre lías finas, bâtonnage semanal con un solo trasiego
Safates + del passeig
divendres, 6 de juny del 2008
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada