Safates + del passeig

dimecres, 11 de juny del 2008

Muller blanc chardonnay D.O. Tarragona

Sumptuós vi blanc elaborat a partir de les nostres vinyes de Chardonnay de caràcter més mediterrani que li dona una forta personalitat. Personalitat procedent de la seva fermentació i maduració en barriques de roure francès, americà hongarès, rus, romanès, eslovac i alemany amb posterior batonnage.
La fermentació i el temps que el nostre Chardonnay ha passat en barriques li dona un color groguenc cristal·lí i brillant lleugerament daurat amb reflexes verdosos. D’aroma exuberant i complex, la harmoniosa combinació d’aromes en aquest vi tan noble i elegant ens dóna múltiple sensacions.

Aroma intensament varietal, a plàtan i poma, enaltit per la múltiple varietat d’aromes tropicals que aporten els diferents roures en que ha estat fermentat. Aromes complexes i elegants especiats a coco i vainilla amb tocs originals, cítrics i amb lleugeres sensacions làctiques.

Magnífic bouquet que s’enorgulleix d’equilibri entre acidesa, dolçor i complexitat. En boca es rebel·la la sinceritat d’aquest i tan magnífic, doncs persisteixen els aromes especiats i fruitats que ja hem detectat en nas i que guanyen en intensitat, suavitat i melositat en boca desenvolupant-se en un postgut fumat llarg i fascinant.

Sublim amb peix al forn o a la brasa, així com fumats, carns blanques, entrants lleugers i tot tipus de plats condimentats amb cremes suaus.

Porcentajes de variedades: 100% Chardonnay
Grado alcohólico: 13.5%
Acidez total: 6.2 g/l
Azúcar Residual: 1.2 g/l
Tiempo aconsejado de Conservación: 15 meses después del embotellado.
Temperatura aconsejada de conservación: 14/16ºC
Temperatura aconsejable de consumición: 6/8ºC

Preu: 6,70€