Safates + del passeig

dissabte, 30 d’agost del 2008

Formatge tendre amb agredolç de figues

Ingredients:
400 gr. de formatge tendre
2 iogurts naturals
150 gr. de sucre glaç
1 pessic de safrà en pols
6 cullerades d’agredolç de figues
50 gr. de pistatxos

Preparació:
Escórrer be el formatge tendre i barrejar amb els iogurts. Batre fins aconseguir una massa cremosa.
Anar–hi afegint el sucre de forma progressiva mentre es continua batent fins que quedi el sucre ben integrat dins de la massa i finalment tirar-hi el safrà en pols.
Muntatge i presentació:
Abocar la mescla en copes o petits vasos amples, a sobre posar-hi una cullerada de agredolç de figues, i espolsar amb els pistatxos tallats a primes làmines.
Posar 1 hora a la nevera abans de servir.

Gràcies a: http://www.canbech.com/

Relacionat: