OBTENCIÓ:
Aquest brandi és el resultat de la destil·lació, mitjançant el mètode de doble destil·lació o charentes, de vins elaborats a la nostra bodega amb els raïms més adequats per obtenir un bon brandi. Així aconseguim la concentració de les aromes més delicades dels raïms del Penedès.
ENVELLIMENT:
En barrica de roure limousin (méthode charentaise), durant un temps mínim de 8 anys.
ANÀLISI:
Grau alcohòlic: 40 % Vol.
Contingut en sucres: 3’5 gr/l
PRESENTACIÓ:
Ampolla 70 cl. en estoig individual.
CATA:
VISTA: Color àmbar amb reflexes daurats. Aspecte net i brillant .Llàgrimes de bon tamany i desplaçament lent, pròpies del seu envelliment.
NAS: Aroma delicada i elegant amb certa nota floral seca. S’aprecien amb claredat els tanins que vénen de la fusta amb un suau record a vainilla. Brandi ben estructurat i amb una Interessant complexitat.
BOCA: Sec en boca i amb cos. Bon equilibri per via retronasal entre la fusta i les aromes varietals, amb una complexitat pròpia del llarg envelliment d’aquest producte.
Té una llarga i agradable permanència en boca.
Premis:
Medalla d’argent en el “San Francisco World Spirits Competition 2008”
Medalla d’argent en el “Internationaler Spirituosen Wettbewerb 2005”
Medalla d’argent en el “Concours Mondial de Bruxelles 2003”
Medalla d’argent en “The International Wine and Spirit Competition 2003”
Preu: 41,15
Gràcies a Mascarò
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada