Us presentem un secret ibèric fet a la planxa el qual no te cap secret amb un puré de patates inspirat en una recapte del chef britànic resident a Hanoi, Bobby Chin.
La recepta és senzilla.
Ingredients per 2 persones:
2 talls de secret ibèric
6 patates mitjanetes
Mantega
Wasabi en pols.
Sal Maldon
Pebre
Primer de tot preparem el puré, nosaltres el fem de manera molt senzilla, bullim les patates. Un cop fet el puré feu la carn, perquè el secret fred no es massa bo.
Un cop bullides les palet i tallem en quatre talls, sempre en calent. Un cop tallades les fiquen en un bol i amb una mica de mantega les anem remenant fins a que lliguin. Un cop lliga i anem afegint el Wasabi fins a que arribi al vostre gust de picant, sobre tot aneu amb comte perquè si us passeu no us ho podreu menjar, jo hi vaig ficar 5 culleretes de postres, però a nosaltres en agrada força el picant.
La recepta és senzilla.
Ingredients per 2 persones:
2 talls de secret ibèric
6 patates mitjanetes
Mantega
Wasabi en pols.
Sal Maldon
Pebre
Primer de tot preparem el puré, nosaltres el fem de manera molt senzilla, bullim les patates. Un cop fet el puré feu la carn, perquè el secret fred no es massa bo.
Un cop bullides les palet i tallem en quatre talls, sempre en calent. Un cop tallades les fiquen en un bol i amb una mica de mantega les anem remenant fins a que lliguin. Un cop lliga i anem afegint el Wasabi fins a que arribi al vostre gust de picant, sobre tot aneu amb comte perquè si us passeu no us ho podreu menjar, jo hi vaig ficar 5 culleretes de postres, però a nosaltres en agrada força el picant.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada